Sa va povestesc deci despre cum am petrecut noi timp de calitate facand turta dulce.
Totul a inceput la o cafea, intr-o zi insorita de toamna, la o terasa in Piata Unirii cand impreuna cu Camelia am visat la turta dulce...
Din vis a devenit realitate! In joaca si mai in serios, impreuna cu baietii mei, cum imi place mie sa ii numesc pe Toma, baietelul meu de 4 ani si pe sotul meu Rares, am facut primele turte dulci.
Impreuna am amestecat aluatul care e foarte foarte lipicios, apoi l-am lasat sa se odihneasca 1 zi la frigider.
A doa zi m-a ajutat Toma sa tai forme si apoi toti trei am decorat turtele cu glazura de zahar si bombonele colorate.
MI-NU-NAT!
Am impartit turte peste tot timp de cateva zile si asta pentru ca am copt din aluat 4 tavi :)
Am dus la gradi, la buni si desigur i-am dat Cameliei care rontaia cate putin din omul de turta dulce si il baga in geanta, il scotea iar si mai musca putin din picior... apoi putin din mana...
Dupa o zi si Camelia a incercat sa faca aluatul. Acelasi verdict :) foaaaaaaarte lipicios :)
Dar no worries!!! Dupa cateva ore de stat la frigider devine cel mai prietenos aluat... poate fi intins si reintins pana este consumat tot.
Asa a inceput totul...
Acum suntem deja la al treilea atelier si de data asta in afara Timisoarei :). Oradea here we come :)
Povestea atelierelor a scris-o foarte frumos Camelia. Cititi aici si priviti neaparat pozele care spun totul !!!
Le multumesc tuturor care au participat si celor care ne-au sprijinit si care cred in noi...
Boromir, Pizza Kontiki, Quatre Epices
Sper ca acesta sa fie inceputul glorios al unui luuuung sir de ateliere unde se poate petrece timp de calitate cu mic si mare!
Totul a inceput la o cafea, intr-o zi insorita de toamna, la o terasa in Piata Unirii cand impreuna cu Camelia am visat la turta dulce...
Din vis a devenit realitate! In joaca si mai in serios, impreuna cu baietii mei, cum imi place mie sa ii numesc pe Toma, baietelul meu de 4 ani si pe sotul meu Rares, am facut primele turte dulci.
Impreuna am amestecat aluatul care e foarte foarte lipicios, apoi l-am lasat sa se odihneasca 1 zi la frigider.
A doa zi m-a ajutat Toma sa tai forme si apoi toti trei am decorat turtele cu glazura de zahar si bombonele colorate.
MI-NU-NAT!
Am impartit turte peste tot timp de cateva zile si asta pentru ca am copt din aluat 4 tavi :)
Am dus la gradi, la buni si desigur i-am dat Cameliei care rontaia cate putin din omul de turta dulce si il baga in geanta, il scotea iar si mai musca putin din picior... apoi putin din mana...
Dupa o zi si Camelia a incercat sa faca aluatul. Acelasi verdict :) foaaaaaaarte lipicios :)
Dar no worries!!! Dupa cateva ore de stat la frigider devine cel mai prietenos aluat... poate fi intins si reintins pana este consumat tot.
Asa a inceput totul...
Acum suntem deja la al treilea atelier si de data asta in afara Timisoarei :). Oradea here we come :)
Povestea atelierelor a scris-o foarte frumos Camelia. Cititi aici si priviti neaparat pozele care spun totul !!!
Le multumesc tuturor care au participat si celor care ne-au sprijinit si care cred in noi...
Boromir, Pizza Kontiki, Quatre Epices
Sper ca acesta sa fie inceputul glorios al unui luuuung sir de ateliere unde se poate petrece timp de calitate cu mic si mare!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu